• NEXUS6
    #157
    1. Balablabal
    Mi volt az én kijelentésem? Az amit beidéztél, hogy a 2 Mrd $ nagyságrendű ár NEM életépes gazdaságilag.
    Te ezzel ellenkeztél. Próbáltad bizonyítani, hogy azért az a 2 Mrd nem is olyan sok pénz, mert az atomerőmű nem annyiba fog kerülni, mint amit én írtam, hanem a többszörösébe, meg lehet, talán esetleg olxcsóbb is lesz a végtermék, és ahhoz képest ez már nem olyan sok. Hoztátok a szélerőmű farmos, meg repteres, meg mittudom milyen példákat, azt bizonygatva, hogy nem is a védendő létesítmény, hanem a kiesésével okozott kárt kell számolni. Blablabla. Csak ugye konkrétan nem tisztáztad, hogy akkor szerinted, mennyibe is fog kerülni. Lényxeg, hogy nekem nem volt igazam, de hogy valójában konkrétanm mi alapján, azt soha nem fogalmaztad meg!

    LOL és ember! Főleg, hogy utána te hoztál egy forrást (amit még mindíg el sem kéne fogadni, mert nem linkelted be), hogy ja, csak 2 millió-ba került a kísérlet.

    Nincs ezen mit vitatkozni. Nekem nyilvánvalóan az elejétől igazam volt. Bárhogy is púderezel. Az általad megadott módosításoddal, amit viszont TE nem vettél figyelembe (ahogy arra a #76-ban rávilágítottam), bizonyítottad az ÉN igazamat.
    Ennyike.
    "2.
    Lüke.
    Én előbb vezettem be az a.) b.) és c.) kategórizálást, arra vonatkozóan, hogy milyen nagyságrendben képzeled el az elhárító rendszer költségeit, és amit a mai napig nem tudtál eldönteni, lásd #76. És amit most direkt összekeversz a te a., b., c. felsorolásoddal, kérdéseiddel. Jellemző D9 féle menekülés, hülyének tetteted magad. Gratulálok!

    "Jelzem a TE kérdéseidre megkaptad a választ, gyak, hogy itt az agyalgásaiddal ellentétben NEM prototípusról, hanem kísérleti berendezésről van szó. Amit továbbra is ignorálsz."

    "3. Ember ismétlem, kérdezem: abban mi az én tévedésem, amikor egy ordas nagy számra azt mondom, hogy elfogadhatatlan költség. Majd kiderül, hogy az nem is volt igaz!? LOL
    Hozzáteszem hogy közben ÉPPHOGY TE VISZONT AZT BIZONYGATTAD, hogy de igen, ez a nagyságrend OK, akkor most ki is tévedett!?

    És ugye nem a tévedésem ismertem be, mert lásd fenn ÉN NEM TÉVEDTEM, hanem inkább puszira elfogadtam, a te általad javított költséget, ami 1/1000 nagyságú. Amire ismét jelzem, hogy semmiféle linket nem prezentáltál.
    Az eddigiekre tekintettel ez a bizalom teljesen indokolatlannak tűnik. Ez az ami lehet a tévedésem, feltéve persze ha továbbra sem tudsz a kijelentéseidhez, idézeteidhez linket, forrást mutatni! XD"