• defiant9
    #156
    1. Ez a pont még mindig arról szól hogy állításod hazug volt-e. Ne mot kérdezgess hanem tedd be azt a kijelentést ami alapján ezt mondtad:
    "D9 is miért gondoltátok, hogy van olyan alkalmazás, hogy ez az irgalmatlanul nagy költség gazdaságilag működőképes lehet"
    A %-ok kapcsán megmutattam hogy azok ezen kérdés a szempontból nem relevánsak, azok csak azt mutatták meg hogy az atomerőműves aránypárod is alapvetően hibás.
    Ez tényleg az utolsó figyelmeztetés: vagy előrukkolsz valami idézettel ami alapján a kijelentésed megtetted, egyébként végleg zárom a pontot azzal hogy ismét csak hazudtál.
    (nyilván nem lesz ilyen idézeted, mivel tudom hogy nem mondtam olyasmit amire utalsz, ahogy fogalmaztál is ez csak a te érzésed, javaslom a jövőben az érzéseidet próbáld a racionális vitán kívül tartani, itt csak olyan kijelentést tegyél amik objektíven alátámaszthatóak)

    2. Nem látok reakciót az a/b/c alpontokra. Így ezt buktad. (149,150-ben még volt a/b/c pont, mivel kellemetlenné vált számodra így a 151-ben skip-elted is őket)

    3. "Gyakorlati alkalmazhatósága a kísérlet által bemutatott rendszernek ZÉRÓ!"
    Ez egy hibás állítás, ezt magad is elismerted. Ez képezte vita alapját, mivel nem áll meg így a vitát végülis buktad. Az hogy most azzal próbálod oldani a kognitív disszonanciád hogy mást okolsz azért mert hülyeséget beszéltél, az a te jellemtelen egodhoz teljesen passzol, nem is várok mást.