• NEXUS6
    #155
    1. Blablabal.
    Most megint egy új szám, ez most akkor minek a 0,0025%-a!!??? Az erőművek maximális költségét jelentő 34 Mrd-nak, a PaksII-vel kapcsolatban emlegetett kb. 10 Mrd-nak, vagy az SG cikkben hibásan szereplő 2 Mrd-nak? És akkor ez most a kísérlet költsége, vagy a végső termék ára?
    Ne dumálj itt össze vissza. Mondj egy számot, hogy mit gondoltál az elején, hogy mennyi lesz a végtermék ára, amikor még TE IS AZT HITTED, hogy akísérlet költsége 2 Mrd, meg mondj egy új árat hogy figyelembe véve, hogy ez valójában csak 2 mill, akkor ez mennyi!? ENNYI!

    Amíg ezt nem teszed meg addig a #76-ban tett megjegyzésem igaz!!! Ezen nincs mit púderezni!

    Ja és amit már ezerszer kértem, adjál már egy linket, amiben erre a forrásodra mutatsz, amiben a 2 milliót írják, mert addig csak puszira fogadtam el ezt az infót.

    2.
    Lüke.
    Én előbb vezettem be az a.) b.) és c.) kategórizálást, arra vonatkozóan, hogy milyen nagyságrendben képzeled el az elhárító rendszer költségeit, és amit a mai napig nem tudtál eldönteni, lásd #76. És amit most direkt összekeversz a te a., b., c. felsorolásoddal, kérdéseiddel. Jellemző D9 féle menekülés, hülyének tetteted magad. Gratulálok!

    "Jelzem a TE kérdéseidre megkaptad a választ, gyak, hogy itt az agyalgásaiddal ellentétben NEM prototípusról, hanem kísérleti berendezésről van szó. Amit továbbra is ignorálsz."

    3. Ember ismétlem, kérdezem: abban mi az én tévedésem, amikor egy ordas nagy számra azt mondom, hogy elfogadhatatlan költség. Majd kiderül, hogy az nem is volt igaz!? LOL
    Hozzáteszem hogy közben ÉPPHOGY TE VISZONT AZT BIZONYGATTAD, hogy de igen, ez a nagyságrend OK, akkor most ki is tévedett!?

    És ugye nem a tévedésem ismertem be, mert lásd fenn ÉN NEM TÉVEDTEM, hanem inkább puszira elfogadtam, a te általad javított költséget, ami 1/1000 nagyságú. Amire ismét jelzem, hogy semmiféle linket nem prezentáltál.
    Az eddigiekre tekintettel ez a bizalom teljesen indokolatlannak tűnik. Ez az ami lehet a tévedésem, feltéve persze ha továbbra sem tudsz a kijelentéseidhez, idézeteidhez linket, forrást mutatni! XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.02.24. 09:20:58