• NEXUS6
    #151
    1. Aha, te olvasol valamit félre, és nekem kéne azt bizonyítani, amit soha nem mondtam, és ezért buktam? LOL
    Az nem zavar, hogy eleve fel sem fogtad a #76 hsz lényegét, és még csak nem is reagálsz rá?
    2. Ember tudjad, hogy hol a határ! Válaszoltam a felvetéseidre a-c-ig, ha nem érted, nem az én készülékemben van a hiba. Segítek: hányszor írjam le, HOGY EZ NEM PROTOTÍPUS, amit aztán könnyen lehet sorozatgyártásra bocsájtani, hanem egy KíSÉRLETI ESZÖZ!!!???

    Én viszont továbbra sem kaptam választ a #76 óta, hogy mennyibe is kerülne akkor szerinted a végtermék: a.)-10-100 millió, b.) - milliós vagy c.) ezres-tízezeres csak nagyságrendileg!?

    Továbbá, továbbra sem válaszoltál arra sem, hogy honnan jött neked az az infó, milyen forrásból és miért konkrétan pont 99% annak valószínűsége, hogy a végtermék olcsóbb lesz, mint a KÍSÉRLETI ESZKÖZ!?

    Köszönöm a válaszaidat.

    3. Na ez aztán a az alávaló vitastílusod mélységes iskolapéldája amit művelsz! Ezekután, hogy 30X írtam le annak az ellenkezőjét, amit te itt most összehadoválsz, újfent kiragadsz a szövegkörnyezetből részeket. Nézd előszörre el lehetne hinni, hogy véletlenül, félreértésből csinálod, de hogy azután, hogy felhívtam a figyelmedet a jószándékból vélelmezhető tévedésedre, egyértelmű a szándékos HAZUDOZÁS!
    Mindezt ilyen pofátlanul csinálni, azért az már egy képesség.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.02.22. 11:15:09