• kvp
    #11
    "Vért izzadsz mire elmagyarázod miért is kell ez az online fiók."

    Eleg egyszeru elmagyarazni nekik. El kell mondani, hogy az olcsobb valtozatnal kell az online regisztracio es internetkapcsolat nelkul nem is fog mukodni. Ha nem jarul hozza az online megfigyeleshez, akkor nem hasznalhatja a windows-t. Talan akkor ha ez nem tetszik nekik, akkor kifizetik a ceges verzio arat es ott mar azt allit be az ember amit akar.

    "A start menüre egy igen egyszerű megoldás létezik: a "Classic Shell" nevű program ‒ akár tökéletes Win7-szerű start menüt is képes szolgáltatni, ami teljesen leváltja a Windows start menüjét."

    A win10 eseten meg siman ki lehet tuzni a start menube a szukseges programokat, szepen ikon formaban, elotte lepucolva a gyarilag kirakott csempeket. Igy gyakorlatilag a win3.1-es program manager-enek mukodeset kapjuk a racsba rendezett program ikonokkal es nem keverednek ossze az alkalmazasok ikonjai a desktop-ra dobalt file-okkal.

    A win11 pedig... hat igen, nagyon nagyon elrontottak a felhasznaloi elmenyt es ha megszunik a win10 arusitasa, akkor a hibajavitasok es frissitesek eseten a teljesitmeny mar nem lesz szempont, tehat elkezdik egyre jobban lassitani a win10-es gepeket.