• NEXUS6
    #4
    Csak megjegyzem, hogy példád is mutatja, hogy egyre dúrvábbak ezek a rendszerváltó ökokommunista (valójában ökoelitista) gondolatok. Ráadásul egyre szélsőségesebb, radikálisabb, esetenként terrorista jellegű megnyilvánulásokra is hajlamosak a követőik.

    Az utlolsó mondatodra reflektálva. Azért nem tiltakozott a lakosság jelentős része eddig ellene, mert ez a zöldítéses baromság jelenleg valójában olyan marginális jelentőségű és csak a tehetősebb haladó ökotudatos réteg hobbija, hogy az egyszeri melóst marhára nem érdekli, hogy gazdagék Stexlát, vagy villany Bömbit/Merdzsót vesznek maguknak karácsonyra ebben az évben, amíg az ő kis ezeréves Opelja, Stiftje elviszi oda ahova menni akar.
    Mert ugye egy olyan kiskocsi, mint egy Suzuki/Renault-Swift/Clio elektromos megfelelője jelenleg 2-3X annyiba kerül, és ezt már szegényék nem tudják kiköhögni, akármekkora hitellel se.
    Erre te azt mondod, hogy gazdagék furikázzanak, mert megtehetik, szegényéknek, meg akkor mi is?
    Szal Grétáék kimennek hőbörögni a sárba a faluszélre, iszapbírkózni a rendőrökkel, majd ruhacsere után bekéretőzik Davosban, hogy "vitatkozzon" az energiaügyi főmuftuval, amire a benti oligarchák, meg érdekes módon egyöntetűen lelkesen tapsolnak.
    De ha a szuzukis kisember előbb utóbb rájön, hogy ez mire is megy ki és akkor lehet, hogy ő is kimegy az utcára, hogy véleményt nyilvánítson és az lehet majd az igazi forradalom, csak nem biztos, hogy zöld.
    ;)

    Szerintem.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.01.23. 10:24:03