• repvez
    #6
    amit leirtam, az nem kitalált dolog hanem egy hete történt meg a családban, ugyhogy lehet, hogy nem kellene ,hogy befolyásoljon semmit sem a cukor gyogyszer és a CT is mehet billentyuvel, de a rendszeren mégsem ment át elsöre mert valaki vagy valakik inkább nem válalták be, nehogy baj legyen vagy csak valaki vagy valakik hibáztak azzal, hogy nem tájélkoztaták egymást és a beteget a megfelelö folyamatokrol.
    Ami ujabb csuszást okoz azzal kapcsolatban, hogy folytatódhasson a kezelés vagy megelözhető legyen agy probléma.

    A mémetz rendszerrel hála istennek csak anyni dolgom volt, hogy az EU kártyámat be kellett mutatnom a fogászaton és onnan már látták, hogy hol mit csináltak elözöleg és , hogy milyen röntgen képeim vannak.
    Illetve már 2019tól, digitálisan adnak át egymásnak a TB rendszerben Németországba és vissza.Sehol nem monták, hogy nincs biztositásom vagy nem találnak a rendszerben , mindenhol megkaptam az ellátást.
    Számomra mint páciensnek a német rendszer sokkal gördulékenyebbnek és kevesebb várakozással telt,mint itthon.
    Itthon ha van idöpontod és oda mész elötte 20perccel akkor is végigülöd az egész napot a vároba több orás késéssel az idöpontod után, mert az csak tájékoztato jellegő, mert ugy is annyit tolodok a kezelés, hogy nem tudják tartani.
    Szemben a némettel, ahol elötte nap még akár fel is hivnak, hogy akkor ugye nem felejtettem e el, hogy mikor kell jönni, illetve aznak szinte percre pontosan behivnak amire kaptam az idöpontot.
    A körülményekről ne is beszéljünk.