• defiant9
    #24
    "valójában te általad létrehozott ellentmondások miatt lehülyézed örökké a másikat."
    Nagyon szép hogy minden konkrétum nélkül fröcsögsz ismét. Próbálj meg érvelni, arra reagálj amit írtam, beidézve hogy mivel van gondod. Ja hogy az már nem megy az uraságnak, csak a vegysztiszta személyeskedés, mindenféle konkrétum nélkül.

    "mintha csakis a jelenlegi országos szolgáltatókról beszélnénk itt"
    Rendben, akkor miért is nem írtad le (most sem) hogy konkrétan miről beszélsz. Specifikáld a cég paramétereit/működési területét(lakosság, település jelleg) akire gondolsz. És hogy pontosan mire kéri el a 8-10e Ft-ot.
    Kiemelten arra a problémára hogy amit leírtál 100/100 hogy is lenne garantálható? Ui. ez egy konkrét érv volt. Amire mi is volt a válaszod? Hát semmi, kellemtelen volt, hát eleresztett a füled mellett és inkább elkezdtél személyeskedni. Ezután te oktatsz ki a vitakultúráról? Lol.

    "nem feltétlenül a te véleményedet fogom etalonnak tekinteni, hanem továbbra is inkább azokét az ismerőseimét, akiknek ilyen cégeik vannak."
    Tekintélyelvű érvelési hibába próbálsz menekülni, ahelyett hogy konkrétan reagálnál, jó ismeréve annak amikor valakinek nincs érdemi válasza.

    "keretein kívül merészelnek gondolkodni."
    Engem nem zavar hogy olyat találtál ki ami nem működképes. Rámutattam hogy miért nem, ahelyett hogy erre mondanál valmit, elkezdesz hisztizni hogy fölényeskedek a lexikális tudásommal? Ebben nincs semmi lexikális tudás, csak alap szintű közgazdasági/műszaki racionalitás, amit neked nem sikerült megugranod. Azt tudom javasolni hogy amikor előjössz egy újabb világmegváltó ötletettel (mindenki költözzön dugómentes vidékre, meg hogy lehet jó/olcsó wireless netet adni a népnek) ami láthatólag a gyakorlatban nincs, akkor gondolkozz el rajta hogy miért nincs úgy. Vajon mindenki hülye, csak te találtad ismét fel a spanyolviaszt?