• repvez
    #1
    én még mindig azt mondom, hogy ez még nem mesterséges intelligencia hiába irják le mindenhol többször is.
    Ez csak nagyon bonyolult automatizálás ami több dolgot is tud, rengeteg bevitt adatbol tud eredményt mutatni vagy arra reagálni.

    Az önvezető autok is azért ilyenek még mert kevés szenzorbol és informáciobol nem tud kello reakciot ,végeredményt kihozni.
    Ezért nem értem, hogy miért csak kamerákat tesznek mindenhova és azt mondják, hogy vezueto segitő rendszer , mikor csak akkor képes segiteni amikor nincs a vezetőnek szüksége nappal jo idöben , és amikor kellene, esőben ködben, este jeges uton akkor mindegyik segitő rendszer felteszi a kezét.
    DE ha sokkal tobbféle szenzor és inputot kapna akkor egyszerübb lehetne a végrehajtás is.

    Egy kocsi mogul érkező gyalogos vagy kereszteződésben jövö autot a mesterséges inteligencia sem tud elkerülni ha csak a belso kamerára és Lidarra hagyatkozik, de ha egy másik érzékelö jelzi neki, hogy ott lesz egy akadály akkor már azelött lassit vagy megál, hogy a veszély kialakulna és megjelenne a gyalogos vagy a kocsi a kereszteződésben.

    A Meta cucc, meg számomra a viccet juttatja eszembe, mikor a csávo azt mondja ha nekem sok pénzem lesz akkor akkora kocsit veszek,hogy gyalog megyek benne melozni.
    Mert itt is ez van, hogy a Metaverzumba majd csinálnak bankokat szorakozohelyeket ahova most is el kell menned a valoságban ,de a jövöben ugyan ezekért a viruáűlis valoságban kell ugyan ugy elgyalogolni és intézni az ugyeket. vagy ha most nem mész el a szorakozohelyekre akkor a metában miért mennél el.
    Hiszen két okbol nem megy az ember vagy nincs társsaság akivel elmenjen vagy nincs pénze. ez a metában se fog lenni ingyen.

    HElyette sokkal jobb lenne ha olyan burokrácia csokkento megoldásokat kellene kifejleszteni ami vagy automatizáltan a beavatkozásod nélkül vagy minimális an, elintéz olyan ugyeket amihez sok szabadidődet elpazarlod és helyette azt tehetnéd amihez tényleg kedved van vagy szabadabban töltsd a munka utáni idődet.