• repvez
    #1
    igaza is van. a 2000-s években is betöltödtek az oldalak és el lehetett olvasni a hireket megtalálni az infot anélkül, hogy mindenféle sutiket keleltt volna jóváhagyni vagy legalább is enyni féle engedélylel.

    Ez a GDPR is egy nagy faszság. mert ugy adják el ,mintha a te biztonságod miatt lenne, közbe meg csak a saját jogaikat védik le azzal, hogy te engedélyezted nekik, hogy az adatokat gyujthessenek rolad, mivel senki nem olvassa el és megy végig az osszes engedély kérésen ami felbukkan egy weboldal meglátogatásánál, igy lényegében bármire kérhetnek engedélyt és ha kiderül valami ami a felhasználo perre menne érte akkor tudják mutatni neki, hogy engedélyt adtál rá és mi meg éltunk a lehetőséggel.

    Az ami most megy az nem életszerü, hogy minden egyes weboldal betöltése elött végigolvasni a GDPR kérelmekhez tartozo infokat.
    Viszojnt igy az internet használati "élmény rovására" megy, mert vagy tobb idöbe tart mire megadjuk az engedélyt mint ami a tényleges info lett volna arrol a helyről, vagy egyzseruen nem is nézzük meg az oldalt, hogy ne kelljen az engedélyt megadni minden oldalnak.