• kalapos01
    #9
    Sajnos nagyon sok butaságot írsz és informálatlan vagy. Rossz helyről szerzed az információidat. Elhiszed azt, ami nem igaz.

    "Megbízhatatlanná válnak ezek a platformok."

    Ez a saját gyártásos lekerülés csak egy platformra vonatkozik, és csak erre a naptári évre. Egyébként nincs, és jó eséllyel nem is lesz rá példa. Nincs szó megbízhatatlanságról.

    " Sajnos régebben is volt rá példa, de ritkán, most meg már minden második sorozatra igaz lesz, hogy nem lesz befejezve, csak elkaszálják"

    Egyrészt fent nem arról van szó, hogy elkaszálnak sorozatokat, hanem arról, hogy eltűnnek sorozatok a platformról, de te milyen világban éltél, ha azt hiszed, hogy a kasza, a befejezetlenség mostani jelenség. Régen az új sorozatok majdnem 80%-a ért véget az első évad után. Ma 60% alatt van az arány. Régen ha valami egy vagy több év után véget ért, bejezetlenül ért véget. Ma már egyre többször befejezve, mert eleve úgy készítik el a szezonokat. Sőt, manapság kitalálták ezeket a több évados, de lezárt évadokkal rendelkező sorozatokat is.

    "Nem azért nézünk egy sorozatot, hogy rendes lezárás nélkül véget érjen."

    Nem. Ez igaz. De az is, hogy az ember pontosan tudja, hogy ha elkezd nézni egy sorozatot, akkor annak nagyon jó eséllyel nem lesz lezárása. De míg régen a legtöbb lezárás nélkül ért véget, ma a legtöbb már kap valami lezárást. De tudod, hogy mi a csavar? A legtöbb ember számára a legtöbb sorozat lezárás nélkül ér véget. Azért, mert ők abbahagyják a nézésüket. A legtöbb sorozat meg azért ér véget idő előtt, mert túl sokan szállnak ki belőlük. Szóval nem hiszem, hogy sokakat zavarna egy random sorozat lezáratlansága, ha érdeklődés hiányában véget ér. Főleg, mert minden véget ért sorozatra jut vagy 20 futó, ami sokkal jobb.

    "Nem mernek majd az emberek elkezdeni sorozatokat, csak ha már leadták az utolsó részt is mert nem akarnak csalódni."

    Ez mekkora hülyeség. Nyilván van 1-2 ilyen ember. Lehet, hogy vannak, akik 30 éve várják, hogy elkezdhessék nézni a Simpsons családot, mert annyi jót hallottak róla, vagy 20 éve a Grace klinikát. De aki nem akar csalódni, az miért fogyaszt bármit is. Ne egyél, hátha nem finom. Ne nézz filmet, hátha nem jó. Úúú! Ha így állnának hozzá az emberek, akkor eleve nem készülne semmi, mert semmit sem néznének. Azért vannak sorozatok és sikeres sorozatok, mert az emberek nézik őket, és nem várnak a végükre. Ha valakit egy sorozat vége érdekel, akkor értelemszerűen 10 évvel ezelőtti sorozatokat fog nézni, de azokból is van egy rahedli, ellesz velük, nem fog panaszkodni amiatt, hogy a mostaniak véget érnek