• Macropus Rufus
    #2
    Úgy vettem észre, hogy te nem tudsz vezetni. Ezért szurkolsz annak, hogy senkinek se lehessen vezetni. Ha tudnál, akkor vélhetően szeretnél is. Vagy tényleg tudsz, de parázol a forgalomban (ami nagyon nagy hiba) és ezért úgy véled, hogy inkább senki ne vezessen.

    Sztem nem az állították itt (én sem), hogy soha, hanem azt, hogy még sok idő. A kettő nem ua. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy még sok idő kell hozzá. Szép teljesítmény ez a waymo-tól, de ez még édes kevés. Az, hogy 2 éve megy, az nagyon szép, de nagyon kevés, hogy rutint szerezzen. Am. meg nem ártana egy felmérés, hogy az emberek egyáltalán rá akarják e bízni a családjuk és saját életüket egy olyan autóra amiben ha gond van nincs lehetőségük beavatkozni.
    (napokban történt, hogy a kocsi bekattant és nem lehetett leállítani, a csóka 500km-et autózott míg a vasból kifogyott a benya, ugyanis pl. a start/stop elektronikás autót nem lehet leállítani amíg a vas halad. És mivel a tempomat kattant be, nem is lehetett leállítani. A vas automata volt, tehát az üres fokozatba tétel kizárt. Legalább is én még nem láttam olyan automatát, ami a motor terhelése alatt (értsd, halad a jármű) engedte, hogy üresbe tedd.))


    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2022.12.12. 16:33:30