• defiant9
    #14
    Az hogy kijelentetted hogy nem értettem egyetlen mondatod sem meg ismét csak egy szalmabáb érvelési hiba (=valótlanság). Nyilván mivel érveid nincsenek így kénytelen vagy ebbe menekülni mint mindig, hogy valamiféle látszatválaszt adj.
    A gyógyszerek hatása egyértelműen pozítív, szemben a természetgyógyászi és hit alapú gyógyítással ezek valódi (isten és Jézus Krisztus nem fog meggyógyítani akármilyen erősen hiszel benne, isten jól láthatóan semmit nem tesz, sem a papok meg természetgyógyászok aki rákot 'gyógyítanak' ezzel fejve meg a kétségbeesett minden szalmaszálba kapaszkodó beteg embereket.)
    A "gyógyszer-mellékhatás jelentős halálok lett mára" eleve egy indefinit állításod(mekkora a jelentős?), anélkül hogy mellétennénk hogy a gyógyszerek pozitív hatása mellet eltörpül az pedig hiba. Legtöbb olyan gyógyszer aminek szignifikáns az ilyen mellékhatása(mondjuk májkárosodást okoz), az mire kifejti ezt addigra a gyógyszer nélkül már elpatkoltál volna. Tehát választhatsz hogy gyorsan meghalsz a kezeletlen alapbetegségben vagy valóban a gyógyszer mellékhatásában sokkal lassabban.