• Tetsuo
    #11
    Amerikában adott (elitnek nevezett) közösségekbe eleve nem kerülhet olyan ember, aki nem hajol meg bizonyos elvek és emberek előtt, ígéretett téve a zsidóság támogatásáról. Ha véletlenül mégis odakerülne, kicsinálnák így vagy úgy.
    Meglehetősen infantilis az, aki szerint a két nagy párt választhatósága szabad választást jelent. A két nagy párt a háttérben egy.
    Ugyanúgy hazánkban a volt átkos rendszer kitartottjai és azok leszármazottai alkotják ma a gazdasági és politikai "krémet". Bármilyen ellentétpárt megvizsgálva láthatjuk, nagy pofájuk van, sarat dobálnak egymásra, de a háttérben, a lényegi kérdéseket illetően egy brancs mind.
    (Ebbe zavart bele eleinte a Jobbik - amit megfúrtak, szétvertek -, majd most a Mi Hazánk Mozgalom.)
    Németország, Anglia, Franciaország és a többi mind behódolt a cionista, szabadkőműves háttérhatalomnak. Amit persze le lehet tagadni, de ahelyett illene elolvasni Raffay Ernő témát célzó kutatómunkáit vagy legalább a jéghegy csúcsát felfedő, kiindulásnak alkalmas amerikai könyveket, cikkeket a "hirhedt lobbiról". (Link1, link2 a számtalanból.)
    Egyébként meg az állítólagos propaganda hamisítvány Jegyzőkönyv igazáról és a fenti "konspirációs teóriáról" a történések is lerántják a leplet, hiszen lépésről-lépésre beigazolódnak.
    Nem mellesleg a kuruc.infón van milliónyi felfedett eset és elfogulatlan kutatáson, tényadatokra mutató hivatkozások tárházával alátámasztott temérdek kutatás, ami előtt lehet játszani a süket és vak majmot, csak nem érdemes.
    A cancel culture-t is le lehet tagadni a nyilvánvaló létezése és brutális károkozása ellenére. (Link1, link2, link3.)
    Méghozzá azért nem érdemes, mert ha az ember elfordul az igaságtól, azzal önmagának árt a legtöbbet, ráadásul erre valószínűleg akkor döbben majd rá, mikor már késő lesz.

    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2022.12.04. 00:37:56