• Tetsuo
    #32
    A válaszom erre: Nyilvánvaló, hogy hadoválsz, mindig mellébeszélsz.
    Eleve idióta hozzáállás listázni a találmányokat és a számokat összehasonlítani (Bár ezt is írtam már többször - vajon miért nem reagáltál rá érdemben? Tudjuk.) Nulla értelme van, és te sem írtad le, miért erőlteted a listázást.
    Ha esetleg össze tudnánk számolni (lehetetlen), annak sincs értelme, mert súlyozni kellene azokat értékük szerint, az értéket viszont nem lehet egzaktul meghatározni. Az időfaktor meg az egymásraépülés faktorát is be kellene számítani. Csak egy beteg elme számosítaná ezeket. Mindezeken felül az USA kifosztva a világot Kisgömböc módjára harácsolt vagyont, alapkutatást, tudósokat stb. akármennyi "jegyzett" találmánnyal sincs erkölcsi alapja más országokat lopással vádolni. Eddig is pontosan erről volt szó, szóval valószínűleg most sem fogod megérteni, jössz a listáiddal, félműveltségedből eredő hamis érveiddel.
    Az is nyilvánvaló, hogy az USA és vele az egész Nyugat elsősorban nem nemzetvédelmi okokból embargózza Kínát, pláne nem a "háborús felhasználás" veszélye miatt (USA-hoz képest elsőáldozók), hanem a konkurencia, a kialakuló egypólusú világrend veszélyeztetése miatt.