• defiant9
    #27
    "Csak a papiruszról hadoválsz, de arra "véletlenül" nem reagálsz,"
    WTF? Ne hazudozzál már folyamatosan! Én hoztam egy 1000-es listát, aztán egy 10-est amiben a főbb nyugati találmányon vannak ami nélkül Kína kb. az ókorban lenne(vegyük el az elektromosságot, TNT-t, belső égésű motorokat, nukleáris reakció, stb.) Kínától majd nézzük meg mire mennek a papírral meg a szimpla lőporral egy háborúban. (Amire a hatalmas veszteségeiket jegyzetelnék az egyébként ugyanúgy egy cellulózra épülő megoldás mint az egyiptomi papirusz, és pont ugyanarra jó a gyártási folyamat végén, azonban mivel mivel az egyiptomiaké az elsőbbség ebben a 'vékony és lehet rá írni' találmányban, így a te ostoba logikád szerint ezért Kínának fizetnie kell)
    Várom hogy a cherry picking helyett előállítsd végre a listád ami az én listáimmal szemben valódi súlyt képvisel, eddig a fasorban sem vagy.
    Az 5G a 4G-re épül és így tovább, vagyis ahogy mondtad ilyenkor a megelőző találmányé a credit, vagyis Kínának kb. minden távközlési megoldásáért vastag jogdíjat kell fizetnie, az alapkutatást végzőnek. (és persze ne feledkezzünk meg a témában Fourier-ről, ismét csak egy nyugati tudós aki elméleti alapja nélkül nem is létezne a technológia. Sorolnál néhány hasonló kvalitású neves kínai tudóst aki az emberiség tudástárához hasonló mértékben járult hozzá. (na ilyenkor jön a mély hallgatás és mellébeszélés, személyeskedés mint Tetsuo fő vita kultúra elemei)