• Macropus Rufus
    #3
    "A többiek akkor vajon melyik Disney+ sorozatot nézték szeptemberben? Vagy aki előfizet csak a Hannah Montanáért és a Micimackóért fizet?"
    mert szted más sorozat és/vagy film nem megy ott mi?

    "Hát, aki attól szűköl, hogy egy sorozat 20 résznél több, az nagy meglepetések fogják még érni az életbe. Én már láttam 30 részes sorozatot is."
    Azzal ugye azzal tisztában vagy, hogy ez nem f@szméregetés... Te már láttál 30 részeset is... Igen én is. De annak volt értelme. Ennek meg nincs értelme. Nincs értelme 24 részre széthúzni azt ami 12-ben is el lehet mesélni. Ebben a sztoriban nincs 24 résznyi kraft. (12 rész közel fele egy temetés volt. Ahol ráadásul még a temetési zene is valami nagyon gagyi volt. )

    Egyéb iránt leszokhatnál már arról, hogy a kommentelők kommentjeit fikázod, mert ez egy igazán egysíkú gondolkodásra utal. Te - egy-két kivételtől eltekintve - nem a topic-hoz szólsz hozzá hanem a kommentelők kommentjeit fikázod, ami gáz sztem.

    "Mármint globálisan a 100 vagy 150 vagy 200 vagy mennyi millió előfizetőből 1 millióan. Érdekes elképzelés. A többiek akkor vajon melyik Disney+ sorozatot nézték szeptemberben? "
    egy egy tipikus 1bites gondolkodású ember írása. Mivel a hozzászólásom az Andor sorozathoz szólt ezért értelem szerűen amikor azt írtam, hogy a Disney-nél sem nézik sokkal többen akkor nem akármilyen sorozatra gondoltam hanem erre.
    És még valami: ízlésben egy okos ember nem vitatkozik. Te meg folyton ezt teszed. Neked tetszik. Nekem meg nem annyira. De beszólsz ezért, én meg nem...

    Ultra gáz vagy haver. :|