• Dodo55
    #10
    Nem mindenki játékra használ egy gépet, ellenben ők 3 év múlva majd nem tudnak akadás nélkül lejátszani egy Youtube videót vagy szimplán egy reklámokkal teleszart weboldalt végiggörgetni "website is not responding" jelenség nélkül (a 720p elterjedése idején volt pl. konkrétan ez a jelenség a régi IGP-s asztali gépeken amiket a Webkit / Gecko blacklistelt vagy egyáltalában nem volt megfelelő featurekészlet és/vagy teljesítmény a hw decoding / renderinghez, akkoriban évekig kerestek meg ismerősök sorozatban a probléma miatt). És akkor vesznek emiatt új gépet, megint csak úgy nekiindulva, hogy nem játékra kell, minek csilivili videokártya...

    Ez ugyanolyan, mint amikor eladnak egy csomó autót primitív csatolt lengőkaros futóművekkel (a primitív jelzőt direkt tettem oda, mondván akad köztük azért kivétel amit sikerül a gyártónak értelmesre hangolnia, ha azért kellően igyekszik), aztán eladnak következő évben is egy csomót, mert a fele az árokban végezte és a hülye vesz ugyanolyat, mert kényelmes volt benne az ülés és ő amúgy sem akar sportosabbat (=biztonságosabbat, de ehhez már haladó szintű logika szükséges ezek szerint).

    Ez tehát a baj, hogy van aki megveszi a szemetet, és nagyon nagy baj, mert a jó dolgokért különben fele ennyit nem tudnának elkérni, ha a szemétre nem lenne örökké igény.