• defiant9
    #15
    "akkor azt fogod mondani, hogy tényleg"
    Tehát az lenne az érved hogy majd én azt fogom mondani?
    Lol. Én akkor azt mondom hogy próbálj meg gondolkozni és azt mondod majd hogy tényleg. Ugye érzed hogy hol sántít ez a magadfajta gyermeteg 'évelés'? Állítottál valamit amit nem tudsz alátámasztani, hiába próbálsz elterelődni erről a tényről, sajnos ez van, ennyire primitív a vitakultúrád hogy csak a kinyilatkoztatásigok jutsz, ez visszatérő motívum nálad, aminek alapoka az hogy a valóságot próbálod meg folyamatosan a romantikus tradicionalista ideálodhoz torzítani, amikor pedig szembesítve vagy hogy azzal hogy ennek nincs alapja, akkor már csak lapítasz/személyeskedsz.

    "az oroszt meg akkor is negálja, ha tényekről van szó"
    Na mesélj! Konkrétan milyen tény ami negligálva van?

    "Történelmi és jelenkori tapasztalat, hogy a bitorolt hatalommal együttbológatók, manapság a "libsik" totál agymosottak"
    Történelmi tény hogy a magadfajta hívők totál agymosottak(nevükben is nyáj/bárány(=birka) népség), teljesen híján vannak a kritikus gondolkodásnak, agyatlanul mennek és szajkózzák amit a szószékről(ma M1 híradó) hallanak. Ugyanúgy ahogy megszenek bármiféle maszlagot amit a szent könyv írói/papok eléjük tesznek. Megintcsak tény hogy aki egy konteót elhisz, az elhiszi a többit is, te is pont ilyen vagy.