Gabbbbbbbbbbbb#12
"7-en viszont semmi lassulást nem tapasztalok. De nyomjad csak a 'Win7 lassításai' dumát. Ha csak ez megy... "
Monitort szerintem 99.99% meg lehet oldani különösebb erőlködés nélkül. Itt vagy az akarás, vagy a minimális hozzáértés nem volt meg ^
Közel 20 éves szkennerekkel nyomtatókkal valóban lehet probléma, írtam is, hogy vannak exotikus hardverek, de a Win7-et használó réteg 90%-nak ilyen nincs.
A lassulásról annyit, hogy nehéz nem észre venni és tesztprogrammal is mérhető. Pl. a spectre meltdown mitigáció Win7 alatt tragikusan rossz, arról szerintem felesleges vitatkozni, hogy ez nem okoz érezhető lassulást. Gép nem csatlakozik az internetre és/vagy ki lettek kapcsolva a frissítések? :-)
"mellesleg a 10-nek is már meg vannak számlálva a napjai, kíváncsi leszek, majd mit mondasz akkor egy még akkor is működő, (szerinted) mai 20-30e forintos gépre - hiszen a 11-nek sok minden kell, ami ezekben már nincs"
Garantáltan van még 4 éve, de én alsó hangon inkább 6-7 évre számítok. Véletlen letelne a támogatás, akkor lehet W11-et kilőtt limitekkel telepíteni, még az is jobb és biztonságosabb, mint Win7-en tengődni.
És nem kell lebecsülni azokat a 20-30e Ft-os gépeket. W11 matricát nyilván nem kaptak, de teljesítményben simán vernek sok mai celeronos laptopot.
> https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core2-Duo-E8400-vs-Intel-Celeron-N4020/2720vsm1134763
(és ennél az E8400-nál erősebb CPU-kat is találunk ebben az árkategóriában)
"EPIC"
Erre alakulgat a megoldás.. Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2022.10.28. 06:19:42