Alkotás AIval
  • zola2000
    Egyébként érdekes hogy ezen az alpakás lámán :) nincs szűrő és saját karaktereket lehet létre hozni. Én most egy olyan karaktert csináltam poénból hogy

Traits: "Beliving the earth is flat, always trying to reasoning why the earth is flat, he is trying to make up evidence why the earth is flat"

Már értem miért aggódnak sokan amiatt hogy az ai masszív mértékben felhasználható propaganda és tév információk terjesztésére. És ez csak a 7 milliárd paraméteres modell. Ha akarom hozzáadom hogy ideges lesz ha valaki vitatkozik vele és sértegetni kezd, és nem olyan könnyű mondjuk egy Twitteren megmondani hogy egy AIval cseveg valaki vagy egy valódi személlyel.

Gondolom politikus támogatásáran vagy szidására is lehet hasonlót csinálni és bevetni nagyban sok accounttal választás előtt. A 7 milliárd paraméteres helyett a 60 milliárd paraméteressel ami hosszabban és jobban válaszol hogy hihetőbb legyen.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Meg olyant is lehet hogy a traitsok közé írom hogy "girl, my slave, doing anything for me" meg amit akarok ;)

És mivel saját gépen is futhat nem kopogtat az etikus kaszás ha le is lövik vagy szabályozzák az online verziót lásd stable diffusion.

Mondjuk egy ideig jó poén volt mára meguntam de el lehet vele szórakozni néha jobban mint az agyon szabályozott gptvel.

Összességében megértem az aggodalmakat, de ami kint van a neten az kint van a neten.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2023.04.07. 16:56:06