• kvp
    #4
    "Azt mire megy a lecseréléssel?"

    Egy sokkal jobban iranyithato lakossagot kapnak. A globalistak igazabol csak egyetlen dolgot kernek a nekik dolgozoktol a penzert cserebe, feltetlen engedelmesseget. Erre az europai lakossag valamiert keptelen. Igazabol mar a francia forradalom elott is csak feltetlen engelmesseget vartak el a nemesek az emberektol, aztan mi lett belole.

    Az afrikai es foleg az arab kultura viszont minosegeben mas. Sokkal konnyebb feltetlenul engedelmeskedo embereket talalni es sokkal alacsonyabb eletszinvonal is eleg az ebben a kulturaban felnott embereknek. Ez kolcsonosen elonyos az Europaba erkezo megelhetest (nem feltetlen munkat) kereso embertomegeknek es az engedelmesebb alatvalokat igenylo globalistaknak.

    A magar kormany sem kepes megerteni, hogy a jogallamisag csak akkor allhat helyre Magyarorszagon, ha alkalmazkodunk az europai parlament altal elvart stakeholder demokracia modellhez. Mindez a mind szorosabba valo unio kovetkezo lepese, aminek a vege az elavult nemzeti parlamentek levaltasa az unio kozos parlamentjere. Ez akkor kovetkezik majd, amikor minden nemzeti hataskor atkerult mar a parlament es bizottsag ala. Lepesenkent kozos kulugy, hadugy, penzugy, igazsagugy, stb. jon letre. Ez benne van a mostani nemet kormany kormanyprogramjaban is es ez amit legutobb Scholtz is megprobalt elmagyarazni Orbannak, aki egyszeruen nem hajlando atadni a meg meglevo nemzeti hataskoroket, pedig semmi mast nem kellene megtennie ahhoz, hogy vegre kapjunk penzt, csak bedobni a kulugy, a hadugy, a penzugy, az igazsagugy es az oktatasugy donteseit a kozosbe. Rajtunk kivul mar szinte minden EU tag megtette ezt, biztositva az egyseges jogallamisag letrejottet es nem csak EU szinten, de ugyanezeket a kormanyzati donteseket hozzak meg az USA-ban is, mivel az amerikai kormany is elfogadja az USA teljes dekolonizalasanak es a fokozott antirasszizmus megteremtesenek szuksegesseget. Nem veletlen mondta az amerikai elnok is, hogy az USA kormanyzatara legveszelyesebb terrorcsoport jelenleg a feher lakossag letezese. Ezek olyan tenyek, amiket minden jogallam elfogad es erejehez merten megprobal felszamolni. Kiveve Magyarorszag, mert nekunk csakazertis mindig direkt szembe kell mennunk minden globalis trenddel...