nfsu
  • Szabi #41
    Hát nemtudom, így 2 óra játék után továbbra se ér meg nekem közel 30ezret.. bár az EA árazásokat elnézve, 3 hét múlva féláron lesz, annyit már talán :D

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bármennyire is japán autó kedvelő vagyok, Countach-al kellet kezdeni.. 2 óra után még nem oldottam fel a teljesitmény tuningot, már az első versenyen Urus ellen kell menni.. szrencsére nem kell nyerni az előrehaladáshoz..
    viszont van olyan, hogy a verseny nevezési díjja 16 ezer, első hely nyereménye 22ezer, másodiké 20, harmadik 18.. juhé, fullos Corvette C7 meg Urus szinte legyőzhetelen, a cél előtt képesek elsuhanni amikor padlógázzal tolom neki...

    az meg hogy mindegy milyen karaktert választasz a zelején, ugyanúgy lehet csattos haja, sminkje, rúzsa és szoknyája, kissé ilyesztő, csodálatosak ezek az évek, viszont az csalódás, hogy itt nem lehet protézisünk, mint a Forzában.. szegény végtag hiányosokra nem gondoltak..

    a füst, ugrás stb effektek kikapcsolássát én nem találtam meg, csak más szinűt tudtam választani, olyat, hogy ne legyen, nem..




    a zenék között viszon találtam sok-sok jót, még így időkorlátosan is megvártam a garázsban amig végetért ez a szám



    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.11.29. 10:31:07