• Tetsuo
    #9
    A romkocsmák olcsó piája vagy a mérgezett ideológiai légköre mondatja, hogy jön a szélsőjobb? Természetesen nem jön, semmi esély rá - sajnos. Maximum az álkonzervatív kóserjobb tör fel, hamis retorikával.
    Sőt, mondod "kormányok"! :-D Bár őket szoft szélsőnek tartom, azért kíváncsi lennék egy Légió Hungária vezette kormányra. Végre magyar kormányunk lenne, bár ki tudja, felemelkedésekor kik épülnének be és kik térítenék el vagy vernék szét belülről azt is.
    Természetesen a Légió Hungária nem politikai szervezet és nincs ilyen ambíciója. Egész Európában nincs ilyen szervezet.

    Egyébként Európa züllésével az Egyesült Államok azt nyeri el, hogy ő marad a domináns, ő diktál, majd ő támogat így ő irányít egyre erősebben.
    Több nemzetközi közgazdász, geopolitikai szakértő stb. tekintély elmondta, hogy valószínűleg a német ipar és az orosz erőforrások szimbiózisa legyűrné az Egyesült Államok fölényét vagy veszélyes lenne arra.

    A szankciózással Európa gyengül leginkább, nem is Oroszország. Szakértők garmadájával hozták meg az adott döntéseket európai vezetők, ebből az következik, hogy szándékosan okoznak nagy károkat az EU nemzeteinek. A miértekre is vannak válaszok, egyelőre csak a tényeket, a valószínűségeket vesszük számításba.

    Az Északi Áramlatok robbantása esetén nyilvánvaló az amerikai érdek, ezt az oroszokra fogni meglehetősen beteges. Ez utóbbinak nulla, az előbbinek meg kb. 100%-os érdeke fűzödik az esményekhez.