• kvp
    #8
    "de a jelenlegi helyzetben amikor két fronton kell helyt állni az orosz és a kínai fenyegetés ellen, nem túl bölcs dolog a legerősebb és legközelebbi szövetségesét direkt gyengíteni."

    Az osszes eddigi szankcio csak es kizarolag az USA eredekeit szolgalta es szinte mind gyengitette az EU-s tagallamokat. Az USA szamara ez elonyos, sot sok gyarat az energiahiany miatt Nemetorszagbol pont az USA-ba fognak attelepiteni a kovetkezo honapok soran. Az europai deindusztrializacio a tervek szerint folyik.

    A nemzeti kormanyok fenyegeteset pedig az Europai Egyesult Allamok letrehozasaval is fel lehet oldani, ami megoldana az USA problemajat es egy nagyon eros, abszolutista kozponti hatalmat hozna letre Europaban. Ha nem tesznek valamit ennek letrehozasa erdekeben a kozeljovoben, akkor darabonkent veszithetik el a tagallamokban a globalizmushoz hu vezetoket. Ahogy egy hires nemet mondta anno: Egy nep, egy orszag, egy vezetes. Talan ez fogalmazza meg a legjobban az Egyesult Europa hiveinek felfogasat.