uwu2020#12
Na most akkor olyat is írok, amivel lehet vitatkozni:D
Nem vagyok jós, de én ezt várom a kriptóktól:
Szerintem a kriptók többsége olyan volatilis péneszköz lesz, ami hosszútávon deflációs. Ez más most is így van, de nem teljesen egyértelmű. Amiben változnia kell, hogy értelme legyen, hogy váljon el a részvénypiac mozgásától. A kriptó most csak egy bespeedezett tőzsde, akkor lenne hasznos ha pont akkor menekülnébek bele az emberek, mikor gebasz van a részvényekkel. A részvénypiac ellenpólusaként kéne működniük, nem pedig velük sodródni. Szerintem ez a szabályozásokkal megvalósulhat. Az, hogy a DEFI hogy fog működni más kérdés, itt lenne a következő lépcsőfok amit meg kéne ugrani, a FIAT pénzek piacán vásárolható kötvényekkel szemben is kellene alternatívát adni, a lehetőség megvan, a stabilcoinok már most is be vannak épülve a DEFI-be, csak épp még mindig kockázatosak, igen kis százalékban lehet a tényelges biztonságot megteremteni. Hideg tárcákkal nagyon kevés szolgáltatás használható, szerintem itt ennek kéne fejlődnie. Én a Celsius meg a Terra után nem mernék jelentős pénzt hosszútávra centralizált rendszerekre bízni. Az hogy emellett ott a btc, és lehet tartogatni, szerintem kevés.