• NEXUS6
    #144
    Keresek egy ilyet is majd, ha végre megadod, azzal kapcsolatban azt, ami kb. az első kijelentésed volt, hogy a putyini zsarolás, meg az általam felsoroltak nem esnek ugyan azon nagyságrendbe. Szal továbbra is örülnék " ha végre megadnád azt az értékhatárt, amitől egy ilyen, ehhez kapcsolódó nyomásgyakorlás már SZERINTED számít". És ne próbáld elterelni a témát. Köszönöm!

    "Továbbra is várnám a vádjaid alátámasztását, meg a többi xarságot a #132 szerint. ;)

    (Először is kérem a vádjaid bizonyítását esertemben ezekre: "sunnyogásba, maszatolásba, elterelődésbe, hazudozásba, indefinit fogalmak mögé bújásba menekülsz"!
    Vagy ha most sem tudod, akkor ugye jöhet a bocsánatkérés.

    És kérném a reagálásod a #126-ra és a #124-re. Mert annélkül az az érzésem, hogy arra törekszel, hogy ELSUNNYOGD a válaszokat, esetleg ELMASZATOLD, sőt láthatólag törekedj arra, hogy ELTERELD a beszelgetést. Netalán azt HAZUDD, hogy olyat állítottam, amit végül nem tudsz bizonyítani. Csak mert mint a #126 és #124-ből is kitűnik eddig mind ezt megvalósítottad. Kérlek a te érdekedben javíts az eddig nem túl rózsás eredményeiden és VÁLASZOLJ!

    Köszönöm! )"

    Kezd marha unalmassá vállni, hogy semmilyen kérdésre nem vagy hajlandó válaszolni, elsunnyogod, letagadod, figyelmen kívül hagyod az én, vagy a te korábbi posztaidat, megalapozatlanul vádaskodsz, mejd ezt nem tudod bizonyítani, ami után úgy teszel, mintha el sem hangzott volna!!!
    Ez lenne a nagyszerű def9 féle vitakultúra, a földbedöngölés?

    Szerintem szánalmas amit művelsz!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.11.15. 11:10:53