• defiant9
    #127
    1. "wiki vonatkozó cikkéből idézett több Mrd $/euro értékű "kis árukapcsolások" voltak"
    Kérem pontosan idézd me mit minősítesz zsarolásnak, ne csak mutogass valahova hogy ott le van írva. Ez a szokásos beszari Nexus6 vagyok nem merek leírni semmit taktika.

    "Hol húzod meg a határt, amikor egy zsarolás szerinted kiemelten fontos?"
    Te tényleg ennyire ostoba vagy? Szimplán csak Putyin zsarolásnál nagyobbat/azzal összemérhetőt kell mondanod, ez a szint. pl. hogy az EU azt kérte hogy a csatlakozásért cserébe állítsa le az orosz gazdasági kapcsolatait, ha ilyet tett volna az összemérhető lenne.

    2. "Ahogy mondani szoktad, gúgli a barátod. Ott a bizonyíték, hogy mennyi pénzt adtak, ruháztak be az amcsik az ukrán ellenzékbe, a gazdaságba, stb."
    Lol. Nexus6 ismét csak a indefinit referenciába menekül.
    [ezen pontot is buktad, a racionális vita szabályainak megsértése miatt]

    3. A kijelentés: "Az emberek akkor mennek ki az utcára, ha valami egzisztenciális fenyegetettséget éreznek. Lásd rezsiháborgás, meg most az oroszoknál a behívás elleni tiltakozás."
    Ezt kell igazolnod, ebben szó sincs a Maidan-ról, tehát minden 1 konkrét példát használó alátámasztási kísérlet érvelési hibának minősül. Teljesen általánosan minden tüntetés kapcsán kell általános érvényűen igazolnod az állításod. Neked valójában azt kell cáfolnod hogy az általam megmutatott konkrét tüntetésfajták is egzisztenciális fenyegetésen alapulnak. (és nincs más motiváció, pl. szolidaritási tüntetés)