• NEXUS6
    #126
    Ájjál már le a hazugságaiddal B+!
    Mikor hoztam én egy ilyen "megadózattok egy kockacukrot" szintű zsarolási akciókat!!!??? :O
    Ezek az általam a wiki vonatkozó cikkéből idézett több Mrd $/euro értékű "kis árukapcsolások" voltak, és adott időszakban pl egy-egy hitel kimaradása az ország működőképtelenségének megkockáztatását is jelenthette. Vagy pl a gázárak jelentős növelését, ami azért előfeszítette a hangulatot a maidanra, gondolom.
    Szóval jöhet a bocsánatkérés, meg a válasz nem ELSUNNYOGÁSA! Hol húzod meg a határt, amikor egy zsarolás szerinted kiemelten fontos?

    Ahogy mondani szoktad, gúgli a barátod. Ott a bizonyíték, hogy mennyi pénzt adtak, ruháztak be az amcsik az ukrán ellenzékbe, a gazdaságba, stb.

    Én hazudnék. Ezt benézted ember! Baxus te nem vagy képes értelmezni egy több kijelentésből álló bekezdést!!!! #65 LOL
    Segítek:
    A kijelentés: "Az emberek akkor mennek ki az utcára, ha valami egzisztenciális fenyegetettséget éreznek. Lásd rezsiháborgás, meg most az oroszoknál a behívás elleni tiltakozás."
    B kijelentés: "Bizonyos mértékig az általánostól eltérő, hogy az EU csatlakozás önmagában ekkora reakciót váltott ki, hogy ennyien kimentek a Maidanra."
    Következtetést a kettő között ellentmondás van, lásd: "Bizonyos mértékig az általánostól eltérő" kifejezés!
    Feloldás: "Ezt azért meg kellett szervezni, hogy ennyien megjelenjenek, mert, hogy az emberek az EU csatlakozástól mit reméltek, mit ígértek nekik, amit elveszni láttak az talán önmagában még nem indokolta. Minden estre a náciktól kezdve a liberálisokig mindenki ott volt tiltakozni. A megszervezettséget és a spontaneitás hiányát ez is és az is mutatja, hogy a nagyszínpadon egymás kezébe adták a mikrofont a vezető nyugati politikusok. És azért ez a megszervezés valószínűsíti a külföldi segítséget. ;)"

    Próbálom átfogalmazni? Hmmm, NEEEM. Próbálom úgy megfogalmazni, hogy végre te is megértsd!
    Ha meg mégiscsak érted, csak úgy teszel mintha hülye lennél, az a trollkodásnak a legidiótább formája. Bár megjegyzem, nem esik nehezedre ezt folyamatosan gyakorolnod valamiért.
    Szal melyik vagy, szövegértési gondjaid vannak, vagy egy gyökér troll vagy?
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.11.02. 10:08:39