• NEXUS6
    #124
    Bármelyik általam felsorolt zsarolás jelentősen befolyásolta, hogy teljesítésével, vagy megtagadásával az ukrán kormány hatalmon marad, vagy megkockáztatja a bukását, vagy az ország gazdaság stabilitását, nemzetközi politikai helyzetét. Nem látok különbséget jelentőségük tekintetében. És te?

    Szövegkörnyezetéből kiragadott mondat. Leállhatnál már az ilyenekkel. Helyesen:
    "én azt mondtam a EUmaidanos forradalommal kapcsolatban, hogy ha nincs egzisztenciális ok, akkor nem mennek az emberek MAGUKTÓL az utcára, HACSAK VALAKI NEM SZERVEZI EZT MEG. Lásd feljebb. Az amcsik adtak rá pénzt, ez nem kérdés. Gyak el is ismerték." Lennél kedves erre reagálni és nem a saját téveszméidre?"

    Tehát végül nem válaszoltál a köv felvetéseimre, kérdéseimre, ezeket a témákat feladtad:
    - Az USA támogatása az ellenzéknek, befolyása a belpolitikába, ami az EuroMaidanhoz vezetett.
    - AZ ÉÁ2 vezetéket a háború előtt miért nem engedte az EU megnyitni, amihez jelentősen hozzájárult a gázárak emelkedéséhez.
    - Nem tudtad/akartad, megindokolni, hogy miért úgy reagálna Putyin, ahogy te leírtad, egy erősebb nyugati fellépésre.
    - Nem tudtál valójában semmi konkrétumot felhozni a nyugati Oroszországgal szembeni hadviselés nyugatnak okozott rövidtávú károkkal szembeni hosszútávú előnyeit illetően azon kívül, hogy MORÁL!, meg Putyin egy beteg állat és meg kell fékezni.
    - Nem tudtad megindokolni és nem is akartad, hogy miért jó az a társadalom számára, ha az orosz, sőt bizonyos oroszokhoz kötött, bár nem feltétlenül az ő érdekeikhez kapcsolódó álláspontokat a társadalmi vitából a sajtószabadság korlátozásával kizárunk, megjelenésüket korlátozzuk.

    Nem értem ezen kérdések miért okoztak neked problémát, hogy látványosan próbáltad a választ ELSUNNYOGNI és/vagy a témát eltéríteni. De talán majd legközelebb azt is megtudjuk.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.10.25. 11:51:25