• NEXUS6
    #118
    Teljesen egyetértek. Szal akkor fuss neki mégegyszer a #112-re adandó válaszoddal, mert amit műveltél az kritikán aluli, a téma elöli folyamatos kitérés.

    Zanzásítva: példákkal mutattam, hogy Pucsinon kívül más gazdasági szereplők is éltek/élnek Ukrajna felé olyan eszközökkel, ami gyak a zsarolás kategóriájába esik IMF, Biden, és igen az EU-is. Merthogy ez volt kb. az eredeti hozzászólás.

    Aztán, "én azt mondtam a EUmaidanos forradalommal kapcsolatban, hogy ha nincs egzisztenciális ok, akkor nem mennek az emberek MAGUKTÓL az utcára, HACSAK VALAKI NEM SZERVEZI EZT MEG. Lásd feljebb. Az amcsik adtak rá pénzt, ez nem kérdés. Gyak el is ismerték." Lennél kedves erre reagálni és nem a saját téveszméidre?

    "ÉÁ2: tehát nem tudsz arra a kérdésre válaszolni, hogy az EU miért kezdte el szabotálni a megkötött szerződést, az ÉÁ2 gázvezeték üzembe helyezését már a háború előtt?" Hanem inkább úgy tűnik, hogy eleve tagadod hogy ez történt volna. Mond csak te melyik bolygón élsz? Jézus.

    Ukrajna melletti kiállás kérdése. Az én álláspontom az, hogy vagy erősebben kellene a nyugatnak kállnia + tárgyalások, vagy hagyni az egészet a fenébe, mert ezzel az EU árt magának. Neked ehhez képest nincs álláspontod, mert nem tudod megindokolni, hogy az a szarkeverés, ami most folyik miért jó. Csak azt mondod, hogy ez jó, meg morális, de hosszútávú érdekünk követeli meg. Amit én erősen vitatnék.

    "Erőlködhetsz terelni, átnyomni más irányba a beszélgetést. Nem érdekel az urduk sajtószabadsága, és márpedig ami történt az a nyugati sajtószabadság szűkülését jelenti, ami rontja az esélyét hogy köznapi szinten is értelmes párbeszéd és ne lövészéárkból történő csatározások follyanak. Ennyi volt a kijelentésem." Hozzátenném, még azt is lexarom, hogy az EU és az EU bíróság ezt milyen alapon, jogszerűen, vagy nem tette. Ezzel ártott a szólásszabadságnak, annak, hogy az emberek ha nem is tisztábban, de több szempotból megvilágítva lássák a dolgokat.

    Ezek voltak az én kérdéseim, ne tereld másfelé a beszélgetést,NESUNNYOGD EL a válaszokat, ismétlem, az ÉRDEMI válaszokat, ha megkérhetlek.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.10.18. 13:42:29