• Tetsuo
    De ha a többség a 2 TB-ra hajtana, azt nyomatnák a gyártósorokon és emiatt olcsóbb lenne, hiszen megjellenének a 4 majd a 8 TB-osak is. Sajnos a laptopokat el tudják adni felháborítóan kis kapacitású SSD-kel is, de ha az emberek nem vennék...
    Igen, sajnos a jelenlegi gazdasági környezet nem túl rózsás, viszont a cikk is árcsökkenést jövendöl és ez a természet rendje - idővel.
    Jelenleg szerintem egy gépfejlesztés - ami alapvetően nem olcsó mulatság - egy nagyobb SSD már nem számottevő kiadás és nagy haszna van a jövőt illetően.
    Nekem 2 TB-os az SSD-m, és szeretnék még egyet venni. Most drágább, de ha az első ára alá esik, valószínűleg megveszem. A HDD nagy szívás, dehát ezt mindenki tudja.
    Azt viszont nem értem, hogy a Win miért várja meg a HDD felpörgését olyan fájlműveletekhez is, mint ami csak az SSD történik. Ráadásul Win 11...

Úgy tudom, a Windows kihasználja a nagyobb területet, mert ott jobban "terpeszkedik", hiszen elfér. Több "temp" fájl, "system restore point", tömörített helyett kibontott fájlok stb. Kisebb helyen emiatt a Windows lassabb, ami egy kompromisszum. Állítólag nagyon kicsi helyen is működik, csak bizonyos korlátok között.