• Tetsuo
    #24
    Összefoglalom gyengébbek kedvéért: Dél-Afrika az #1 szerint "Kb. az első ország értelmes hozzáállással."
    Aham, igen, kár, hogy nem működik a gazdaságuk de az egész társadalmuk sem, egyre lejjebb vannak, mert a feketék átvették az irányítást. Ergo hiába a véletlenül jó döntés kriptovaluta ügyben, az országnak nincs 20 éve sem.
    Hogy bizonyos rasszok inkább erre, mások meg arra alkalmasak ezt most hagyjuk, pedig ezt kitárgyalni értelmesebb lenne, mint rugózni az ócska kriptón, viszont Dél-Afrika gazdasági döntéséről van szó, amit érdemes kontextusba helyezni, megvizsgálni a körülményeket, aminél fontosabb volt számodra a "visszavágás" a magyar gazdaság és kormány ekézésével.
    Igen, mi is sz@rul állunk, de most komolyan a magyar és a zulu néplelket akarod összehasonlítani? Mert ezt is megtehetjük, neked az sem tetszene, hiszen szellemiségében a múltban és a jelenben is magasabban foglalnak helyet a magyarok, de pusztán materiális aspektust tekintve is gazdaságban, sportban, találmányokban, morálban, szociális, társadalmi fejlettségben stb. mind jobban állunk.
    Ami Dél-Afrikában még így-úgy működik, azt a búrok vagy az angolok hozták létre. Az angoloknak komoly bűnük van - nem vitatom - a búrok lemészárlásában, a négerek betelepítésében majd kihasználásában. Ez igaz, de nem erről van szó.