• kvp
    #91
    "Tehát az állítólagos globalista háttérhatalom effektíve semmit nem tett. Putyin saját döntése volt. Az hogy mi motiválta a döntését a te szubjektív belemagyarázásod amit zéró ténnyel tudsz alátámasztani."

    Egyszer mar majdnem sikerult teljes mertekben globalista iranyitas ala vonni Oroszorszagot, meg Yeltsin idejen. Az orosz emberek tobbsege meg emlekszik ra, hogy milyen volt a szovjet idokbol a meg nagyobb nyomorba kerulni. Putyin tobbszor kifejtette, hogy o anno tuzparancsot kert a berlini fal lebontasakor, amivel (szerinte) meg tudtak volna allitani a nemet ujraegyesitest. Eleg egyertelmuen a nyugatot tartja felelosnek a szovjetunio es a varsoi szerzodes szeteseseert. Lehet, hogy ez igy hulyeseg, de attol meg igy gondolja. Erdemes az oroszoknak szant beszedeit hallgatni. (Nem azt allitom, hogy igaza van, csak azt, hogy lathatoan igy gondolja.)

    "harcmódszer alapja hogy a hátország folyamatosan tolja a hadianyagot a lövegekbe. Kérdés hogy a nyugat hadianyag termelő potenciáljával tudja-e az agyonszankcionált orosz ipar tartani a lépést. (egy rakéta nem olcsó mulatság, és a tüzérségi hadviselésnél esszenciális komponens hogy ki milyen messzire/pontosan tud lőni."

    Pelosi huzasa utan most mar Kinanak is erdeke, hogy az oroszok ne bukjanak el es a nyugatnak irdatlan penzt kelljen folyamatosan betolni Ukrajnaba, hogy ne omoljon ossze a vedelem. Szoval az USA es a NATO proxy haboruja az Ukran oldalon es Kina proxy haboruja az Orosz oldalon. Melyik az erosebb gazdasag, a NATO vagy Kina?

    "Most akkor döntsük már el, hogy Putyin a hatalmas mesteri hidegvérű 200 IQ-s stratéga, vagy a világ leghülyébb vezetője (Kínával egyetemben), akik hagyják provokálni, és belerángatni magukat a "globalista világelit" által ördögien kieszelt csapdákba, amik végül - mit ad Isten - háborúba torkollnak."

    Putyin egy hidegveru hatalmas idiota. Teljesen csobe huztak. A kinaiak valamivel jobb strategaknak tunnek, de ok elso sorban a gazdasagi vilaghatalamat szeretnek megszerezni (ahogy a globalistak is). Ukrajnaban barmilyen titkosszolgalati modszer jobb lett volna, mint sajat zaszlo alatt nyiltan tamadni. Nem azt mondom, hogy Putyin rosszul latta a problemat a nyugati befolyassal kapcsolatban, de a megoldasa az 200%-os ontokonszuras szintu. Ezt ******, nem kicsit, nagyon.