• TokraFan
    #619
    Ennyit még, mert fizikai fájdalmat okoz a sületlenséged

    "Szal ez egy orosz tárgyalási álláspont volt,"

    Hehe, komolyan nem vagy normális. Ez nem álláspont volt és nem békeajánlat, hanem ultimátum! Érted mi a különbség a kettő között? Nem úgy néz ki.

    "Ezzel szemben mondhatta volna, hogy a K-európai országok-ból a nyugati erők kivonásához hozzájárul"

    Ez egyre szebb...Tehát már a saját hazánk önrendelkezési jogát is ignorálod, sőt, mogfosztod azon jogától, hogy eldönthesse, milyen védelmi szervezethez kívén csatlakozni a saját érdekében. Az ne zavarjon meg, hogy a NATO csatlakozást hazánk kérte, a felhatalmazást a kormánynak pedig az állampolgárok adták meg egy népszavazáson, ahol 80% feletti IGEN szavazattal eldőlt a kérdés és világossá tettük, hogy szeretnénk csatlakozni. Jó lenne, ha nem nyomnád itt a hazaáruló dumádat, amivel hazánkat és más országokat, plusz az ott élők millióit veszed semmibe.

    Ukrajnának pedig egyelőre nem kell NATO tagnak lennie ahhoz, hogy a nyugat teljes támogatását élvezze. Vannak erre csodás megoldások, éppen most játszák ki a köpcös dagadékot a Finnek és Svédek NATO csatlakozás-gátlása miatt azzal, hogy kétoldalú katonai együttműködést kötnek velük. Innentől kalap-kabát, ezt megteheti más ország is és innentől a viszont látásra. Az oroszok mögött senki nincs, nem is lesz. Ezzel szemben Ukrajna mögöt nem csak az USA, de számos más nyugati ország is ott áll, gyakorlatilag kifogyhatatlan erőforrásokkal. Nem tudom feltűnt-e, hogy lassan 1 év alatt még azt a kis területet sem tudták az orkok megtartani, amit egyébként 2.vh-s szintű barbár rommábomzásáaal nagy nehezen sikerült eltörölniük a föld színéről. Innentől sok sikert a továbbiakhoz!