• TokraFan
    #618
    "Én ezt nem is merem, nem tudom, csak mert nyugaton be vannak tiltva a hivatalos orosz csatornák"

    Ööööö, a full magyar kormánymédiából az ömlik. Ha láttad a Rácz videót, abban el is mondja szépen, hogy 1:1-ben átveszik a Szputnyik híreit, ami nem hírügynökség vagy objektív hírcsatorna, hanem egy nyíltan, saját maguk által deklaráltan is állami érdekeket kiszolgáló propaganda csatorna. Azon túl, tele a net az oroszok baromságaival, ha nem hallasz arról, hogy napi szinten van terítéken az atomfenyegetés, élőben modelezik a TV-bem hogyan fogják atombombázni a teljes nygati világot, vagy azt, hogy 45db HIMARS egységet semmisítettek meg, ami kb. a duplája annak, mint amennyi összesen Ukrajnában dolgozik jelenleg, akkor nem tájékozódsz jól. Veled ellentétben én meghallgatom azt is, mit zagyválnak az orkok, csak miután sorra, tételesen és hiteles adatokkal cáfolható az összes baromságuk, nem tévesztek irányt! Veled ellentétben.

    Nincs mit nem leszarni, mert egészen értelmetlen dolgokról beszélsz az USA kapcsán. Az USA-tól támogatást kért Ukrajna és ezt meg is kapja. Period! Az oroszok pedig támogatást kértek többek között a csecsenektől és irántól, kaptak is. Period! Proxy háború csak a Te fejedben létezik, nincs mit lexarnom rajta, mert nem létezik az, amit le kéne xarnom.
    A többire nem reagálok, mert csak ismételgetsz és nem szeretnék fölösleges köröket futni. Értelmes vitához van kedvem, de ehhez nincs. Ennél értékesebb a szabadidőm.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2023.01.17. 02:11:55