• TokraFan
    #610
    Igen, ez a hivatalos orosz propaganda. Valójában semmi köze a konfliktushoz és ismét mellőzöd -a magyar kormány narratívájának megfelelően-, az Ukrán nép saját akaratát, önrendelkezését. Ők harcolnak, önszántukból, és lassan 1 évvel az orosz terrortámadás után sem látunk tömeges népfelkelést a kormányukkal szemben, sőt, egységesebbek mint valaha, mert honvédő háborút vívnak. Támogatja őket a nyugat -nagyon helyesen-, de a háborút ők vívják, semmiféle USA beavatkozással ezt nem lehetne elérni. Tehát kár USA proxyzni és NATO-t idekeverni. Ezek a tények, a többi amit leírtál, konteó. A történések ellenére még mindig ragaszkodsz ahhoz a tévedéshez, hogy a zUSA a hibás -megfűszerezve egy kis Biden konteóval, amire persze megint nincs semmi _hiteles_ bizonyítékod-, pedig tényszerűen nem történt olyan provokáció ami indokolta a háborút.
    Továbbá elegánsan megfeledkezel arról is -ismét-, hogy tulajdonképpen minket is megfenyegettek, tehát az oroszok deklarálták, hogy idővel minden olyan jelenlegi NATO tagország is célpont, aki 97 előtt nem volt NATO tag. Vagyis akkor szerinted az is rendben lenne, ha holnaptól hazánkat is bombázná a tard gecije, mondvám joga van félni a határainál a NATO-tól és ha az ultimátuma ellenére nem lépünk ki a szövetségből, akkor támadhatna? Mert pontosan ezt jelenti amit zagyválsz.

    Védhetetlen amit az oroszok művelnek, de be kell látnunk, hogy ez valóban a mélysötétség és a gonosz országa, nem változtak ezek semmit. Szerencsére ezt a háborút elvesztették, már akkor amikor elkezdték. Hadi gépezetük nulla, gazdaságuk éppen a földbe áll, már az olajat is csak féláron tudják eladni és a szaros gázuk nélkül sem fog senki megfagyni az EU-ban. Nekik viszont sikerült magukat végleg kiírni a civilizált világból, ez a nacionalista terrorista őrült pedig szépen elintézte, hogy az országát 50 évvel beküldte a múltba, plusz kap a pofájába 2 baromi erős új NATO tagot, illetve Ukrajna személyében egy olyan országot, mely garantáltan a legprofesszionálisabb nyugati fegyverzettel fog rendelkezni, és a környék legerősebb hadserege lesz. És hát ott állnak készenlétben még páran, mert oroszország nagy, ugyanakkor számos etnikum képezi akik annyira azért nem akarnak oda tartozni és alig várják, hogy döglődjön a medve. Már láthatók a mozgások, a FÁK is széthúz, de minimum megdől a "hős, kemény orosz haderő" mítosza, ami eddig erőszakkal összetartotta ezt a tákolmányt. Mert a NATO-val ellentétben -ahova önkéntes alapú a belépés-, a FÁK valóban maffia módszerekkel és erőszakkal lett összesöprögetve. Ha már itt tartunk, folyamatosan azt nyomod, hogy az oroszok féltek ettől+attól, de az fel sem merül, hogy akkor a nyugat pedig joggal tart a 100 éve a szomszédait és Európát terrorizáló tard oroszoktól! Mivel pedig ez a félelem beigazolódott ezzel a háborúval, teljesen jogosan segítenek minden létező eszközzel az Ukránoknak. Ha objektív lennél -ahogy nem vagy az-, akkor nem minden esetben onnan közleítenél, hogy az oroszok mitől féltek...hanem onnan is, hogy őket valóban joggal utálja a fél világ, és nem alaptalanul.

    Egyebekben, csak jelezném, hogy nem válaszoltál egyetlen kényes kérdésre sem.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2023.01.13. 01:12:18