• TokraFan
    #601
    Nem értem, miért rugózol ezen a NATO témán?? Ennek semmi köze a háborúhoz, ennek már nyilvánvalónak kéne lennie. Eleve, az oroszoknak már volt NATO szomszédja, tehát ha valóban attól tartottak volna, hogy a NATO közel kerül, akkor valamit már régen benéztek nem gondolod? Erre most megkapják a nyakukba még pluszban a Svédeket és a Finneket, akik nem mellesleg, önerőből is baromi jelentős sereget tudnak felmutatni, ráadásul a modern fajtából, nem a vodkán nevelkedett, korrup, szétzüllött sz*rhalomból mint az oroszoknál. Nem mellesleg, az Ukrán haderő bizonyosan a régió legerősebbje lesz, olyan katonákkal, akik a világon egyedüliként, hatalmas tapasztalatot szereztek az orkokkal szembeni harcról. Szóval jelenleg még akkor is pont az ellenkezőjét érte volna el putler, ha valóban ez lett volna az indok, de nem ez volt.

    A NATO csak egy ürügy volt, mivel Ukrajna nem volt NATO tag, csupán elvi szinten volt róla szó, de a konkrét tagságtól kb. fényévekre voltak, szóval ha a már meglévő, közvetlen NATO szomszédai nem zavartaák eddig az oroszok lelkivilágát, akkor teljesen idióta feltételezés, hogy ennek a konfliktusnak bármi köze van a NATO-hoz.

    Azt pedig Te nem veszed figyelembe, hogy Ukrajna alatt hatalmas gázmezőket fedeztek fel 2013-ban, -hogy, hogy nem, éppen azokban a régiókban amikre putler jogot kíván formálni-, és milyen érdekes, hogy 1 évre rá megszállták a Krímet, most meg kéne a többi is. Szintén nem látod át, hogy az oroszoknak semmilye nincs azon kívül, hogy a seggük alatt van néhány fontos nyersanyag. Éppen ezért akarják megszerezni az Ukrán természeti kincseket is, mert a fosztogatáson kívül máshoz nem értenek és ha Ukrajna -nyugati segítséggel-, képes lenne kitermelni a gázt, akkor megszűnne az orkok gázfegyvere is az EU-val szemben (mert nekik ez is csak arra kell, hogy másokat terrorizáljanak, és a TÁMADÓ hadseregüket fejlesszék.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2023.01.06. 17:04:24