• TokraFan
    #595
    "A fentiekből következően az oroszoknak NINCS olyan értelemben/mennyiségben/minőségben szükségük katonai támogatásra a GYŐZELEMHEZ"

    Ha nem a kormánymédiából tájékozódnál, akkor nem írnál le ekkora hülyeséget. II.vh-s sz*r Gradokkal lövik a civileket, mert érdemi mennyiségben nincs nekik más. Azért olyan pontatlanok, precíziós csapásra képtelenek. Az Iskandereik nagyrészét ellőtték a háború elején, gyártási kapacitásuk ebből kb. 2db/hó, feltéve, ha van alkatrész, de az a nyugati szankciók miatt éppen nincs. A modernebb fegyvereik vezérlése 100% nyugati tech, önerőből nem tudnak gyártani hozzá alkatrészt. A "rettegett" Armata tankot mai napig nem tudták hadrendbe állítani, párhetes hír, hogy le is állítják a fejlesztést a milliónyi probléma miatt. Ami elkészült (kb.8-12db) gyakorlatilag harcképtelen, arra volt jó, hogy parádézzon a Vörös-téren. Az egyetlen repülőgéphordozójuk, a Kuznyecov, a kikötőben áll 2 éve, mert sz*r az egész, kihajózni se tud, de ha sikerülne is neki, 2 hónapnál nem bírna ki többet a tengeren, mivel dízelmeghajtású és ki kell kötnie a tankoláshoz. De még eddig sem sikerül eljutni, mert javítás közben rázuhant egy daru és szétb*szódott még az is, ami valamennyire egyben volt. Most akkor nézd meg, hogyan áll az USA rep.hordozók terén és azok mennyit képesek kikötés nélkül a vizen maradni, az atommeghajtásuknak köszönhetően. Hanyattló nyugat...hogyne. Ne aggódj, ez még mindig az a szovjet nosztalgia kamu amit valamiért a fejedbe vettél, és nem vagy képes elviselni, hogy a csodált nagymedvéd nem létezik. Pont olyan papírmasé a hadseregük is, mint anno szintén a szovjeteknél a makett felhőkarcolók, amivel eljátszották a nyugatnak, hogy ők is ott tartanak. Most pedig azt játszották el, hogy ők egy katonai nagyhatalom, ehhez képest. Többezer tankot semmisített meg az ukrán hadsereg, gyakorlatilag filléres kézi indítású eszközökkel. Az orosz katonák részegesek, képzetlenek, moréljuk a béka segge alatt. Egy szétzüllöt sz*rhalom az egész. Nézzél harctéri videókat és megvilágosodsz. Tornacipőben küldik ki őket a frontra, mert nincs felszerelés. "Second Army"

    orosz GYŐZELEM? 8 hónap háborúzás, több tízezer rakéta és bomba szétszórása és 300k segg hülye, képzetlen civil ágyútöltelék besorozása után ma ott tartanak, hogy már a nagy nehezen megszállt területekről is menekülnek, satratégiai fontosságú városokat vesztettek el, a logisztikájuk nulla, a sorozottaknak nem tudnak fegyvert és ellátmányt adni, tele van a net vele, hogy az embereknek maguknak kell pl. kötszert és egyebet vennie, mert a "hős orosz second army-nak" nincs! Mindezt úgy, hogy a NATO, de még csak az USA tech tizede sincs bevetve ellenük. Se légierő, se semmi. Pár HIMARS és már azok ellen se tudnak mi lépni (persze szerintük már megsemmisítették az összeset, de annyira hülyék, hogy még ezt a hazudozást se csinálják jól, mert 30 kilőtt egységről zagyválnak, miközben összesen nem kaptak ennyit az ukik) Ha ebbe tényleg beszállna a nyugat és a NATO, 1 hét alatt moszkvában lennének.
    Annyira nincs szüksége a tardoknak támogatásra, hogy az iráni drónok nélkül gyakorlatilag már a civileket se tudnák terrorizálni, mert a 70 éves rakétáik 80%-át lelövik az Ukránok. Drónjuk sincs, mert lemaradtak a világtól, még mindig ott tartanak, hogy TANK! Ez a 16k-s szám a tankokról amit behaluzol, sose létezett, illetve úgy létezett maximum, ha beleszámoljuk a harcképtelen 70 éves fosokat is (ugye már a lekoszlott, rozsdás T-62 tankokat szedik elő a fészerből, amit az 50-es évek végén fejlesztettek..igazán "modern". orosz high tech a helyi gyezsurnajával: Nézegesd ezt a videót
    A fegyver exportját éppen most nyrta ki, már mindenki látja, mennyit érnek az orosz roncsok. Egy 100k dolláros kézifegyverrel kilőhető a millió dollárba kerülő tanjuk.
    Ébredj fel!

    A rubel is csodásan áll, hogyne. Csupa sikertörténet.

    A többire nem is reagálok, mert csak a szoksásos fake vadpajtások/oroszhirek.hu duma, tételesen cáfolható, de mivel téged nem érdekelnek a tények -szerintem orosz lehetsz, minimum a származásod-, így nincs értelme veled a vitának.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2023.01.06. 15:29:17