• Macropus Rufus
    #8
    Több lesz 10 milliónál, lévén, hogy több mint 76 milliót adtak el összesen a RE részekből. Ez viszont már nem kevés. A Netflixnek meg 226 millió előfizetője. És így azért már számottevő tényező a rajongók véleménye. Komoly befolyásoló tényezők lehetnek. És valahol azért elvárná az ember ha egy játék az alapja a filmnek akkor azért nyomokban felismerhető legyen benne a játék, ha egy olyan nagy múlttal rendelkező az alap mint a RE
    De az is igaz, hogy eléggé nehéz játékból filmet fabrikálni. A film nem adja át azt amit a játék igen. Ezért többnyire nem lesznek jók. Mondom ezt úgy, nekem két kedvencem van amit játék alapján készítettek: DOOM és a Mortal Kombat (1995-ös). Na jó a Karib-tenger kalózai is aminek ugye az alapja a Monkey Island, de csak nagyon nagy vonalakban lehet felismerni a játékot a filmben.
    Viszont ez az új RE nekem sem nagyon jött be. Lehet, hogy valamennyire követi a játékot, de ez engem nagyon nem érdekelt. Már a klasszikus RE esetében is sz@rtam rá, hogy mennyire követi a játékot (semennyire), de nekem ők a Kaptár, Milla Jovovich-féle.