• Ellaberin
    #7
    Elég sokára nézte meg a cikkiró.
    Már a bejelentéshez leírtam a nemkevésbé spoileres véleményen, ide már nem fogom.
    Minden esetre 2/10 értékeltem és csak kegyelemből.
    A cikkíróval ellentétben szerintem a zombik is kifejezetten bénák lettek, ilyen horror bolti maszkbénázások. Ráadásul többször bevágva ugyan az a jelenet.

    Ha már a cikket cikiztem, azt is hozzá kell tennem, hogy néha utána olvashatna. Mivel a Netflix bejelentés az egész estés film ÉS a sorozat jöveteléről szólt anno. Az, hogy nem érezte a szerző az Umbrella feelinget egyéni tapasztalat. Kb az első tíz percben megjelenit szóban , képben.
    Heskerről előttem is írták, hogy - ha végig nézte a sorozatot - megadták a magyarázatát, talán pont az egyetlen elfogadható és lezártnak tekinthető szál. (Javaslom az egész sorozat megnézését bealvás nélkül és nem ír marhaságokat.)
    A CGI animációkról is más a véleményem: ami jó volt benne ma már egy asztali gépen legyártja az Elysium. Amivel egyetértek a "kutya" animálása primer szégyen, mára már egy közepes játékban az előre renderelt átvezetők sem állnak elő ilyen sz.rral.
    A Billi féle párhuzammal is egyetértek. bár nem ismerem az "énekesnő" előadói tehetségét - megnevezni se tudok tőle semmit - de, hogy bulvárban piszkos erős az tény, napi szitem olvasható, hogy melyik aranytányérra sz.rik oda. Na a filmbeli csitri pont ez - ami nem is lenne baj, ugye pubertás kor, miegyebek -, de hogy egy az egyben alteregó arcra, hajra...(Sajnos itt a valódi baj az, hogy ilyenkor felbüffen az az érzés, hogy kifejezetten meg lett célozva a rajongótábor.)

    Zárásul: Én nem vártam egy játék adoptációt, sem ettől, sem a korábbiaktól (A gamék kb a reamekelésig nem is érdekeltek - számomra borzasztóak a konzolos nézetek), így ebből a szempontból nem lennék csalódott. De, hogy egy átlagos horror sorozatnak is iszonyú gyenge, az már maróan fáj. Idegesítően bugyuta bénázások sorozata a főszereplőtől, aki elvileg 14 éve ebben a pokolban él, de olyanokat tesz, amit a 14 évens önmagának sem fordulna meg a fejében, nem hogy egy "veteránnak". Összecsapott forgatókönyv, egyértelműen a folytatásra játszóan. Sorolhatnám.

    A nézettség a húzónévnek tudható be, a meredek zuhanása meg a minőségé.