• defiant9
    #4
    "Soha nem mondtam hogy van, csak hogy a globalistak celja jelenleg ennek letrehozasa"
    Lol.
    A libra a facebook globalista csoportjanak penze (lenne). Oket tekinthetjuk a jovendo vilagkormanynak is. Ez a kormany igazabol mar megalakult, de nem kozvetlen valasztasok utjan, hanem toke alapon, igy nem elnoke hanem CEO-ja (foigazgatoja) van.
    De tudod mit, ha ennyire a jövőbelátó vagy, írd le hogy formálisan is kb. mikor fog megalakulni a világkormány ki lehet az elnöke, ki ruházza fel ezzel a hatalommal, kiknek lesz még jelentős szerepe a szervezetben. Mi lesz azzal aki kimaradna?

    "varhato esemenyt emlitek akkor a jovobeli esemeny multbeli bizonyitekat varod?"
    Igen, azt várom hogy közöld a tényeket ami alapján az adott következtetés/kijelentés meglapozott, egy jövőbeli esemény bekövetkezése nagy valószínűségű, mondhatni szükségszerű.

    "A celok viszont mar akkor is deklaraltak voltak, mint ahogy most is azok."
    Ok. Tehát az analógia alapján hol a deklarátum a világkormányról?
    Ahogy már elmondtam a világkormány legfőbb akadálya hogy az általad démonizált tőkések egymás versenytársai, egyik sem akarná hogy a másiknak hatalma legyen felette(ráadásul borasztó sokan is vannak szanaszét a világban). Ez egy instabil szervezet lenne ha valami csoda folytán létrejönne. Jó látható a kínai amerikai szembenálláson is hogy mindenki csak a saját nyereségét akarja maximalizálni és dominálni a világot/másikat. Az EU 'kormánya' is hasonló kiskirályi okok miatt ilyen erőtlen, senki nem szeret/akar hatalmat transzferálni a sajátjából egy központi entitás felé.