• kvp
    #4
    "Arra meg kit-, hogy-, és milyen körültekintéssel nyírjunk ki mondhatnám azt, hogy túl sok detektív regényt olvasol."

    Vagy tul sok drontamadas eredmenyet lattam mar. Igazabol ha arab vagy afrikai orszag, akkor a NATO, azon belul is az amerikaiak az inkabb bombazzunk le ket artatlan csaladot, minthogy egy potencialis terrorista megussza elvet kovetik. Ez nem jo!

    Nem veletlen, hogy a legtobb komoly kart okozni kepes hackercsoport gyakorlatilag mar csak orosz, kinai es eszakkoreai teruleten tud mukodni. Ezek az orszag azok, amiket nem mernek se dronrol megszorni, se mas modszer nem nagyon alkalmazhato ellenuk.

    "Ugyan ezzel az erővel a világ titkosszolgálatai szépen sorban kapkodják kifele a felfedezett alvilági crackereket - maximum nincs akkora hírverése, mint mondjuk egy kokain báró kimúlásának."

    Errol beszelek. A gond ott van, hogy drontamadasok eseten senki nem megy oda ellenorizni, hogy a tenyleges hacker az tenyleg az azonositott celpont. Eleg sokszor nyultak igy melle, ami leginkabb abbol latszik, hogy az elmeletileg kilott tamado kesobb felbukkan ujra.

    A fent emlitett 3 orszag pedig azert huny szemet a nem kormanyzati hacker-ek felett, mert ezzel is a nyugatot gyengitik, plusz ha kell ezekbol tudnak a kormanyzati csoportokba embereket toborozni. A megoldas Oroszorszag, Kina (es ezzel Eszak Korea) teljes levagasa lenne a netrol, teljes kereskedelmi blokaddal. (elso korben csak kereskedelmi embargo, masodik lepcsoben tengeri blokad, masfeledik lepcso lehet a kereskedelmi hajozas zaszlo nelkuli hajokkal torteno tamadasa, pl. ezert is tavolitottak el az azonositokat jopar orosz hajorol, ezt akar a NATO is megtehetne Kinaval szemben)