• kvp
    #2
    Nem a cegszerkezet a lenyeges, hanem a felderites metodologiaja. Nem az alvilagi vallalat megismerese a vegcel, hanem a tagok szemelyi azonositasa. Ezutan lakhely szerinti lehet torvenyi eljarast kezdemenyezni vagy amennyiben valaki torvenyileg elerhetetlen helyen tartozkodik (pl. Oroszorszagban), fizikai megsemmisitest inditani. Nagyon fontos, hogy az utobbi esetben ne legyen egyetlen teves azonositas sem, mert egy tevedes eseten aratlan emberek halnak meg, a celorszag es az alkalmazott modszer alapjan (bergyilkos vs droncsapas) esetleg teljes csaladjukkal. Tehat a felderites celja a ceg tagsaganak likvidalasa es a publikalt anyagok alapjan eleg sok tagjuk bukott le.

    El kell fogadnunk, hogy csak a nyugati vilagban tartozkodo hacker-ek kaphatnak rendes birosagi eljarast, a nyugati vilagot tamado kvazi elerhetetlen helyen tartozkodok eseten csak a fizikai megsemmisites vagy az adott orszag teljes elszigetelese a vilaghalotol vedheti meg a nyugati infrastrukturat. (ez utobbi meg Eszak Korea eseten se mukodik tul jol)

    ps: A fenti dokumentum azert lett publikalhato, mert az orosz/ukran haboruval szetesett a ceg, tehat egy mara megszunt ceges strukturat publikaltak. Csak az azonositott tagok listaja es a leirt felderites modszer hasznos, ugyanakkor a haboru miatt most nem aktualis orosz teruleten egy nyugati csapasmeres. (az orosz hadvezetes esetleg felreertheti)