• defiant9
    #16
    "Megtettem. Tobbszor is"
    Lol. Az hogy van hogy valamire válaszod nem jeleneti hogy mindenre. A gond pedig azzal van amikor a kritikus konteós hazugságaid nem tudod alátámasztani inkább csak elsunyítasz.

    "Meglatjuk a holland gazdak mennyire elszantak."
    Várom továbbra is a tény adatokat amire azt alapozod hogy a hollandok a tüntetők közé fognak lőni.

    "Hadi gazdalkodas eseten elso korben a kornyezetvedelmi celokat szokas eltorolni"
    A holland mezőgazdaság működési modelljének minimális köze van a háborúhoz, az leginkább az árakra van hatással. Az hogy mondjuk csökken a világon termelés épp azt jelenteni hogy a rossz hatásfokú a környezetet jobban terhelő álattartás helyett az alternatív termelésbe tegyük az erőforrásokat. A várhatóan max. 1-2 éves háború mögé bújni csak a probléma elől elmenekülés. Vedd úgy hogy nincs (már) háború és most kell a kérdést megoldani.

    "Hosszu tavon pedig szemely szerint en az allatalomany altal generalt szennyezesek felfogasaval es semlegesitesevel foglalkoznek"
    Ki fogja kifizetni az általad sorolt technológiák plusz költségét? Hogy lesznek így versenyképesek a holland gazdák, nem fognak azért is az utcára menni mert ilyen extra költségeket tennél a nyakukba?
    Hollandia területe véges és a világ legintenzívebben használtja, az adott részeken a talaj terhelt az álattartás melléktermékeivel ami tönkrevágta a biodiverzitást és ökológiai károkat okoz. Ha a holland területhasználat csak átlagos lenne akkor lehetne szabad csereterületet biztosítani. A folyamat nem ma kezdődött, de mára ért oda hogy kezd húsbavágó lenni a megoldás.
    Is agricultural intensification in The Netherlands running up to its limits?