• kvp
    #4
    Trump eseten megeshetett volna, hogy gazdasagtalansag miatt feladja a Ukrajnat, ahol ekkor egy gyors oroszbarat hatalomvaltas kovetkezett volna be. Biden-ek is azt a latszatot keltettek, hogy igy fognak cselekedni, de valojaban egy elhuzodo aktiv haboru kiprovokalasa volt a cel Oroszorszag izolaciojara es Europa engedelmessegre kenyszeritesere. Putyin meg bedolt nekik, az europai vezetok pedig az elvart modon cselekednek.

    Egyebkent az USA-ban legutobb tobben szavaztak mint ahany regisztralt szavazo volt es minden pluszban megjeleno szavazat Biden-t tamogatta. Nem csak kozossegi szinten volt durvan megnyomva a mostani vezetes, hanem szavazati szinten is. Ez demokratikus? Ugyanugy ahogy nallunk a kekcedulas valasztas az volt anno. Egyebkent a halottak belfoldi levelszavazatait leszamitva a magyaroszagi demokratak is szorol-szora ugyanezeket a trukkoket vetettek be legutobb es bejott.

    A most elkovetkezo felidos amerikai valasztason en elsopro demokrata eredmenyeket varok, meg az eddig teljesen repubilkanus tagallamokban is.