Megfizethető lesz az áram és a gáz? Tényleg megvéd a rezsicsökkentés?
  • s1lkforrent
    #110
    Áh, de ez az "Oroszország Erős és Legyőzhetetlen, míg a nyugati nyápic Prüsszelben mindenki éhenfagy" duma majd lesz szíves a valóságban is így lenni. Azzal az orosz a _valóságban_ nem tud mit kezdeni, hogy a hozzánk hasonló diktatórikus szovjet csatlósállamokban kellő mennyiségű hülye nyalta be a propagandájukat. Ha a nyugaton is ilyen jó lesz az arány, az már adhat okot a bizakodásra, csak addig el is kell jutni úgy hogy nem omolnak össze a francba.

    Ami viszont nekünk Magyaroknak is borzasztó kockázatot rejt, mert a kedves vezetésünk minden gazdasági és külpolitikai tőkénket beleverte az Új Keleti VIlágrend felemelkedésének és dominánsá válásának reményébe. Effektíve azért játszottak nyíltan árulósdit EU-n belül, mert azzal számoltak hogy az orosz így is, úgy is nyerni fog, Kína meg 5 éven belül úgy lenyomja a zusákot mindenben is mint a bélyeget.
    Nna ez, egy felbomlott és végletesen meggyengült Oroszországgal, meg egy jobb esetben stagnáló, rosszabb esetben a népesedési krízis, a random gazdasági és banki krízisek, és az eszetlen globalizmus teljes kifingása hatására szintén megrogyó Kínával a hátunk mögött az öntökönszúrás ékes példája lehet, és lesz talán már rövid távon is.

    Pl mikor a nyugati, a Putyini rezsimtől és annak előretolódó helyőrségeitől kellően beszart értelmiség meglátja a lehetőséget, és realpolitik 18 éves folytatása helyett most már tényleg ránk húzza a vizes lepedőt, úgy, hogy a mesebeli Sorosgyörgy, vagy rezidens alteregója, migránsszín IMF hátán már nem csak a propagandában, de a szó szerinti valóságban is bevágtathat a Pénzügyminisztériumba, és ott halálra kúrhatja Varga Jánost Matolcsy György hátán egy méteres spekuláns dildóval.
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2022.09.17. 21:21:57