Sydra#15
Sequoyah
"Szemben a kisebbseg zsarnoksagaval, ami a te vagyad lol..."
Én következetesen az individualizmus mellett érvelek már évek óta. Nekem minden zsarnokság rossz, teljesen mindegy, hogy hányan vannak a zsarnokok. Látszik hogy nem akarsz értelmes vitát folytatni, mert mindig kitalált dolgokra reagálsz.
"De az elmult 2 ev tobblet penzkibocsajtasa kifejezetten a kisemberekhez kerult."
Ez a kijelentés önmagában is hülyeség, de én vagyonátcsoportosításról beszéltem nem készpénz átcsoportosításról. Gyanítom nem érted a különbséget. Neked az is gazdagodás, amikor a válság idején az emberek milliárd pengőket talicskáztak, miközben alig volt mit enniük. Én arról beszéltem, hogy pl Bill Gates lett a legnagyobb földtulajdonos az USA-ban. Meg arról hogy a Blackrock felvásárolja az ingatlanpiacot a fél világon. Meg van még kismillió ilyen példa.
"En meg senkirol nem hallottam nyugati demokratikus orszagokban hogy az allam elvette volna a penzet barkinek csak ugy..."
Közelmúltban az orosz milliomosok vagyon elkobzása, kanadai tüntetők számla letiltása, vagy volt valamelyik ország nemrég aki úgy kezelte a válságot, hogy mindenki számlájáról leemelt x összeget, stb. Ha megpróbálod nem befizetni az adót az állam akkor is letiltatja a számládat. Kriptóval ilyet nem lehet csinálni. Nem érdekel, hogy szerinted ez jó-e én arról beszéltem, hogy nem lehet elvenni és ez egy feature, amit a fiat pénz nem tud.
"Neztel te mar ra a kripto arfolyamokra az elmult par honapban? Nyilvanvaloan nem."
2013 óta minden nap nézem a kriptó árfolyamokat, szóval magyarázhatsz.
"a Bitcoin 60%-ot ugy hogy nem is a fel evvel ezelotti csucsot nezem. Ahhoz kepest 2x annyit..."
10 év alatt meg 20 000%-ot nőtt. Ki járt jobban? Aki 10 éve Bitcoin-t vett, vagy dollárt? És ki fog jól járni 10 év múlva? Aki most dollár-t vesz vagy Bitcoin-t?