• nlght
    #3
    Majd átképzik a kirgizisztáni szamárbaszókat egy tollvonással, a Kreml simán megoldja. Viccnek szántam, de lehet több köze lesz a valósághoz, mint elsőre gondoltam.

    Remélem vhogy Putyin és az ex-KGB baráti köre hamarosan hullazsákba kerül, mert nagyon sokba kerül az egész világnak az ámokfutásuk.

    Persze tudom, hogy most jönnek majd a habzó szájú Putyin fanok és megmondják, hogy a NATO keleti terjeszkedése miatt fenyegetve érezték magukat és teljesen jogos, hogy elfoglalják Ukrajnát. Bezzeg az nem jut eszükbe, hogy bármelyik atomtengeralattjáróról atomrakétát lőhetnek bármelyik városra már évtizedek óta (!), szóval az egész világ mondhatja, hogy fenyegetve érzik magukat és ezen az alapon bárki megtámadhatna bárkit szinte.

    Az egész sztori az elmúlt 10 évben felfedezett új ukrán gázmezőkről szól, amikkel 100+ évig el lehet látni az EU-t az oroszok nélkül is. Vannak erről remek youtube videoelemzések angolul. Az ukránok már előszerződést kötöttek a covid alatt a holland Shell céggel, hogy építsék ki az infrastruktúrát. Putyin nem akarta a konkurenciát vagy hogy teljesen kimaradjon az EU piacról. Háború lett. A többi csak jobbágykápráztatás.