• Sequoyah
    #14
    Ha az utcan belelepek, akkor az konkret fizikai kart okoz nekem. De az hogy nem tetszik ahogy kinez, az nem okoz semmifele kart.

    De komolyan teged a szuleid nem tanitottak meg a kulturalt viselkedesre, hogy nem piszkalunk es szidalmazunk masokat csak azert mert nem tetszik neked ahogy kineznek? Te az iskolaban is belekotottel a csunya szemuveges gyerekbe, mert undort keltett benned? Ki mas kelt meg undort benned? A fellabu, felkezu haborus veteran? Vagy akinek borrakja van es elcsunyult az arca? Akinek egesi serulesei vannak es ezert csunya?
    Ha ennyire nem tudsz tisztessegesen viselkedni mas emberekkel, akkor neked nem sok helyed van egy kulturalt tarsadalomban.

    Eszem megall, hogy ilyen emberek nem hogy szegyenlik magukat mert szamukra "csunya" embereket nyiltan gyalaznak, hanem meg buszkek is ra hogy a kulturalt viselkedest szandekosan kerulik...


    Szoval nem, NEM tehetsz fennhangon megjegyzest csak mert a TE szepsegidealodba nem fer bele az, ahogy valaki kinez. Ezt minden normalis iskolaban es csaladban mar igen koran megtanitjak, mert ez az alapveto kulturalt viselkedes resze.
    Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2022.06.16. 01:09:32